VEDESTÄ VOIMAA, LIIKKUVUUTTA JA LISÄÄ TOIMINNALLISUUTTA!

KUNTOUTUSTA VEDESSÄ ENNEN JA JÄLKEEN LONKKA- JA POLVILEIKKAUSTA- RYHMÄ

Tarjoamme kuntoutusta sinulle, joka kärsit polven tai lonkan nivelrikko oireista tai olet ollut polven tai lonkan tekonivel-leikkauksessa.

Veden tuen ja nosteen avulla kuntoutus on lempeää ja turvallista toteuttaa. Noste vähentää niveliin kohdistuvaa painetta ja vähentää liikekipuja. Lämpöinen vesi vapauttaa lihasten jännityksiä ja parantaa lihaksen elastisuutta. Voimaharjoittelu vedessä on helppoa toteuttaa erilaisista liikerajoituksista huolimatta.

Käypä hoito -suosituksen mukaan oikeanlainen liikunta ja kuormitus on nivelrikon hoidon perusta. Lihasvoimaharjoittelu vähentää kipua ja parantaa toimintakykyä.

Ryhmämuotoinen kuntoutus toteutetaan omassa lämpöisessä altaassamme fysioterapeutin yksilöllisillä ohjeilla. Vesiliikunta on lupa aloittaa, kun leikkaushaava on kokonaan parantunut. Voit osallistua ryhmään, vaikka leikkauksestasi olisi jo enemmän aikaa, mutta voima ja liikerajoitus haittaavat arkeasi edelleen. Ryhmään olet tervetullut vaikka operaatioata ei ole takana eikä tiedossa, mutta sinulla on alaraajojen kanssa ongelmatiikkaa. Ryhmä käynnistetään, kun ilmoittautuneita on vähintään viisi henkilöä. Kurssi kestää 10 viikkoa, johon sisältyy alku- ja loppumittaukset sekä kahdeksan allaskertaa. Kurssin hinta on 150 euroa, joka sisältää yksilöllisen ryhmäohjauksen lämpöisessä altaassamme fysioterapeutin ohjaamana.


Tervetuloa nauttimaan vesiliikunnasta ja sen positiivisista vaikutuksista!

Ryhmä starttaa 2.11.2020 jatkuen 12.1.2021 saakka, ( poislukien jouluviikko 51) tiistaisin 14.15-15.15


MIESTEN VESIJUMPPA MATALALLA KYNNYKSELLÄ

Oletko miettinyt vesiliikunnan aloittamista, mutta et oikein tiedä miten se tapahtuu? Tämä ryhmä olisi juuri sinulle. Tutustumme viiden kerran aikana fysioterapeutin ohjaamana vedessä harjoitteluun ja kokeilemme erilaisia välineitä. Jumppa tapahtuu omassa terapia-altaassamme. Mukaan mahtuu kaiken ikäiset ja kuntoiset jumppaat. (kuitenkin itsenäisesti toimivat) Kurssin hinta on 60 euroa, ryhmä toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme.

Ryhmä kokoontuu 5.11.2021-3.12.2021 perjantaisin klo 10.00-11.00TERVETULOA KAIKKI UUDET JA VANHAT KUNTOUTUJA MUKAAN!


Ota yhteyttä! Taina Luoma 050 0863816