Monipuoliset liikuntaryhmät
Haapakosken nuorisoseuralla

Lähde kanssamme tiistaisin jumppaamaan

Haapakosken Nuorisoseuralle

Hourunkoskentie 54, 62160 Lapua

Aikataulu:


10.00 - 10.45 Bailama 2baby


11.00 -12.00 Bailamama 4venus


12.10 - 13.00 Tuolijumppa


13.00 - 13.45 Eläkeläisten kuntojumppa


14.00 - 14.45 Tulesjumppa


15.00 - 15.45 Sisarusjumppa

Tuntikuvaukset:

Bailmamama 2Baby-tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joissa tarkoituksena on tukea vauvan varhaista vuorovaikutusta, sekä motorista kehitystä. Äitinä saat tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen ja tärkeiden lantionpohjalihasten harjoittaminen.


Bailamama 4Venus -tunnilla voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjanlihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen 55minuutin liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana!


Tuolijumpassa pääset kokemaan liikunnan riemua ilman estoja. Liikkeet pystyy tekemään tuolilla istuen monipuolisesti kehoa liikuttaen. Osallistua voit myös pyörätuolilla.


Eläkeläisten kuntojumppa on perusjumppatunti, jossa saat monipuolista liikuntaa koko keholle. Tunti sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, sillä liikkeitä pystytään muokata helpommaksi ja vaativammaksi kuntoilijan mukaan. Lihaskuntoharjoittelu toteutetaan lähinnä kehonpainoharjoittelun kautta. Tunteihin sisältyy myös aerobista kuntoilua sekä liikkuvuus- ja venettelyharjoittelua.TULES -jumpassa harjoitetaan fysioterapeutin ohjauksessa monipuolista jumppaa tuki -ja liikuntaelimistölle. Painopisteet vaihtelevat tunneittain eri kehonosia esim. niska-hartiaseutua, selkää ja raajojen niveliä harjoittaen. Tunti sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, sillä liikkeitä pystytään muokata helpommaksi ja vaativammaksi kuntoulijan mukaan. Lihaskuntoharjoittelu toteutetaan lähinnä kehonpainoharjoittelun kautta. Tunteihin sisältyy myös aerobista kuntoilua sekä liikkuvuus- ja venettelyharjoittelua. Tunnilta saat varmasti mainioita kotijumppavinkkejä omiin vaivoihisi.


Sisarusjumpassa on yhdistettynä sisarus- ja äiti-vauvajumppa. Äiti saa vauvan kanssa mahdollisuuden päästä jumppaamaan sekä isommat sisarukset pääsevät mukaan liikkumaan. Paikalla aina kaksi ohjaajaa.

Tulethan mukaan jumppaamaan iloiseen seuraamme ja testaamaan monipuolista ryhmäliikuntatarjontaamme. Ensimmäinen kerta on ilmainen kokeilukerta.


Hinta: 110 € koko kevät (yht. 15 kertaa), ryhmä toteutuu kun ilmoittautuneita 6. Ryhmät alkavat tiistaina 22.1. 2019. '


Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Taina Luoma 05005863816 tai sähköpostilla safy.luoma@netikka.fi

TERVETULOA!