Monipuoliset liikuntaryhmät

Toimitiloissamme Luomantie 54, Lapua.

Ryhmät alkavat viikolla 39!

RYHMÄT OVAT NYT TAUOLLA. KEVÄÄLLÄ ALOITAMME UUSILLA RYHMILLÄ. KYSY TULEVISTA RYHMISTÄ ROHKEASTI!

Tuntikuvaukset:

Allasryhmä lonkka- ja polvivaivoista kärsiville
Tarjoamme kuntoutusta sinulle, joka kärsit polven ja lonkan nivelrikko oireista tai olet ollut polven tai lonkan alueen leikkauksessa esim. tekoniveloperaatiossa. Veden tuen ja nosteen avulla kuntoutus on lempeää ja turvallista toteuttaa. Noste vähentää niveliin kohdistuvaa painetta ja vähentää liikekipuja. Lämpöinen (+33 asteinen) vesi vapauttaa lihasten jännityksiä ja parantaa lihaksen elastisuutta. Voimaharjoittelu vedessä on helppoa toteuttaa erilaisista liikeharjoituksista huolimatta. Käypä hoito - suosituksen mukaan oikeanlainen liikunta ja kuormitus on nivelrikon hoidon perusta. Lihasvoimaharjoittelu vähentää kipuja ja parantaa toimintakykyä.

Ryhmämuotoinen kuntoututs toteutetaan omassa lämpöisessä altaassamme fysioterapeutin yksilöllisillä ohjeilla. Vesiliikunnan on lupa aloittaa, kun leikkaushaava on kokonaan parantunut. Voit osallistua ryhmään, vaikka leikkauksestasi olisi jo enemmän aikaa, mutta voima ja liikerajoitus haittaavat arkeasi edelleen. Ryhmä käynnistetään, kun ilmoittautuneita on vähintään viisi henkilöä. Kurssi kestää 10 viikkoa, johon sisältyy alku- ja loppumittaukset sekä kahdeksan (8) allaskertaa. Kurssin hinta 150 €, joka sisältää yksilöllisen ryhmäohjauksen alku- ja lopputesteineen sekä kotiharjoitusohjeet kotiin. Ryhmä alkaa viikolla 39 ja toteutuu aina tiistaisin klo 14.00 - 15.00. Allasryhmän hinta 150€. Ryhmä tarvitsisi vähintään viisi (5) henkilöä, jotta ryhmä saadaan toteutumaan.TULES -jumpassa harjoitetaan fysioterapeutin ohjauksessa monipuolista jumppaa tuki -ja liikuntaelimistölle. Painopisteet vaihtelevat tunneittain eri kehonosia esim. niska-hartiaseutua, selkää ja raajojen niveliä harjoittaen. Tunti sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, sillä liikkeitä pystytään muokata helpommaksi ja vaativammaksi kuntoilijan kuntotason mukaan. Lihaskuntoharjoittelu toteutetaan lähinnä kehonpainoharjoittelun kautta. Tunteihin sisältyy myös aerobista kuntoilua sekä liikkuvuus- ja venettelyharjoittelua. Tunnilta saat varmasti mainioita kotijumppavinkkejä omiin vaivoihisi.

Tules -jumppa toteutetaan kuuden (6) kerran kurssina, viikosta 39 alkaen taina tiistaisin klo 15.15. Tunnin kesto 60 min Fysikaalinen hoitola Taina Luoma Oy:n tiloissa, Peuhulassa. Kurssin hinta 100€. Ryhmä totetutuu mikäli osallistujia on vähintään neljä (4) henkilöä.


Bailmamama 2Baby -tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, joissa tarkoituksena on tukea vauvan varhaista vuorovaikutusta, sekä motorista kehitystä. Äitinä saat tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen ja tärkeiden lantionpohjalihasten harjoittaminen. Tunti toteutuu aina keskiviikkoisin viikosta 39 alkaen kuuden (6) kurssina. Kurssi toteutuu osallistujamäärän ollessa 4-6 henkilöä. Kurssin hinta 100 €.

Tulethan mukaan jumppaamaan iloiseen seuraamme ja testaamaan monipuolista ryhmäliikuntatarjontaamme.


Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Taina Luoma 05005863816 tai sähköpostilla safy.luoma@netikka.fi

TERVETULOA!